ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αργυρό μετάλλιο για Κοντίδη

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία για τον Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη. Στην πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση μετά την Ολυμπιάδα του Ρίο, κατάφερε ξανά τη μεγάλη διάκριση. Χωρίς μάλιστα να έχει κάνει πλήρη προετοιμασία, αφού προηγήθηκε ένα χρονικό διάστημα φυσιολογικής αναγκαίας χαλάρωσης μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στο Ρίο.

Ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου στην κατηγορία Laser στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που άρχισε στην Κίνα (στην πόλη Tσινγκντάο) την περασμένη Τετάρτη και συμπληρώθηκε την Κυριακή (25.9.16).

Στη σημερινή διαδρομή των μεταλλίων, όπου λαμβάνουνμέρος οι δέκα καλύτεροι αθλητές στη γενική κατάταξη, πήρε την πρώτη θέση μετά από μια πολύ ανταγωνιστική διαδρομή (ήλθε πρώτος με 30’’ διαφορά οπό τον Κινέζο αντίπαλο Γιανάν Γου) και κατατάγηκε στη δεύτερη θέση στη γενική τελική κατάταξη.

Έδειξε σταθερότητα και εξαιρετικό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, βρισκόμενος σταθερά στις ψηλές θέσεις στη γενική κατάταξη πράγμα που διατήρησεκαι στην σημερινή κρίσιμη διαδρομή, με αποτέλεσμα τη νέα επιτυχία.

Ο πρωταθλητής μας πήρε κατά σειρά σε όλη τη διοργάνωση τις εξής θέσεις: 8η, 4η, 5η,4η,2η,5η,7η 5η και πρώτη.

Πρώτος στη γενική κατάταξη ήταν ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς και τρίτος ο Ιταλός Τζιοβάνι Κοκκολούτο.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Παύλο Κοντίδη είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στη Μελβούρνη στις αρχές του ερχόμενου Δεκεμβρίου.


 

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση

X