ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Διεθνής επιτυχία για τον Παναγιώτη Ιορδάνου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Νέα μεγάλη διεθνή επιτυχία σημείωσε η Κυπριακή ιστιοπλοΐα στο Σπλιτ της Κροατίας στο European Laser under 21 Championships & Trophy 2016 που έγινε εκεί από τις 20 μέχρι τις 27 του μήνα Αυγούστου. Ο ιστιοπλόος Παναγιώτης Ιορδάνου είχε αξιοσημείωτη παρουσία, εκπροσωπώντας επάξια την Κύπρο.

Κατατάγηκε  στην  12η θέση σε σύνολο 28 αθλητών στη γενική κατάταξη στην κατηγορία Κ19,  ενώ στην κατηγορία  Κ21 πήρε τη 36η θέση ανάμεσα σε 80  αθλητές. Έχει συνέχεια όμως η επιτυχία για το νεαρό Κύπριο αθλητή. Κατάφερε και στις δυο κατηγορίες να πλασαριστεί στο χρυσό στόλο! Η παρουσία του λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι  είχε απέναντι του,  τους ποιοτικότερους αθλητές και στις δυο κατηγορίες.

«Ήταν μια επιτυχία  για μένα και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, που η προσπάθεια μου απέφερε καρπούς.  Είναι κίνητρο για μένα αυτή η επίδοση  στο να προχωρήσω περισσότερο στο άθλημα. Συνεχίζω με αφοσίωση και πρόγραμμα  τη  σκληρή δουλειά γιατί ξέρω ότι μόνο έτσι  θα καταφέρω να φθάσω ψηλότερα», σχολιάζει σχετικά ο 18χρονος φέρελπις αθλητής.

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση

X