ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοβεροί προημιτελικοί!

Τα έφερε έτσι η εξέλιξη των αγώνων της τελευταίας ημέρας των ομίλων στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που τα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν όλα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Ισπανοί ανέβασαν στροφές για τα καλά και μετά τη συντριβή των Λιθουανών επικράτησαν καθαρά και με τους Αργεντινούς 92-73 για να πάρουν την πρόκριση στους «8» ως δεύτεροι στον όμιλο, αφήνοντας έξω τους διοργανωτές Βραζιλιάνους παρά τη νίκη τους με 86-69 επί της Νιγηρίας.

Οι Κροάτες πήραν την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο με το 90-81 επί των Λιθουανών, όμως κανείς δεν έχει εύκολο έργο στη συνέχεια.

Την Τετάρτη(17/8) θα γίνουν οι αγώνες, με την Αυστραλία να παίζει με τη Λιθουανία στις 17:00, την Ισπανία να συγκρούεται με τη Γαλλία στις 20:30, τις ΗΠΑ με την Αργεντινή στις 00:45 ξημερώματα Πέμπτης(18/8) και τελειώνει η δράση με Σερβία-Κροατία στις  04:15!

Να σημειώσουμε πως με αυτά τα αποτελέσματα κλείδωσε πως δε θα έχουμε ζευγάρι στον τελικό ΗΠΑ-Ισπανία όπως έγινε σε Πεκίνο και Λονδίνο, αφού οι δυο τους αν περάσουν παίζουν μεταξύ τους.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση