ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Πρωταγωνιστής και την επόμενη τετραετία»

Έκανε το «3Χ3» στις φετινές διοργανώσεις και πλέον θα δουλέψει για να συνεχίσει να κυριαρχεί ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως δήλωσε μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:
Για το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Φυσικά είχα αγωνία, αλλά είχα κλειδώσει στο μυαλό μου μια εκτέλεση που έγινε όπως ακριβώς ήθελα. Είχα στο μυαλό μου ένας συγκεκριμένο βαθμό και τον πήρα. Ήταν καλό το πρόγραμμα. Μόλις είδα την βαθμολογία, κατάλαβα ότι έχω πολλές πιθανότητες να κερδίσω».

Για το ότι ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, τον συνεχάρη πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας του Βραζιλιάνου Ζανέτι: «Είναι γεγονός. Υπήρχαν κάποια λάθη στην εκτέλεση του Βραζιλιάνου και καταλάβαμε ότι έχασε. Έφτασα σε μια βαθμολογία που δεν έχει πάρει ποτέ του. Εγώ το είχα κάνει ξανά και ήταν μια δικαίωση. Ο Μπαχ με ρώτησε αν η χαρά είναι η ίδια, όπως όταν ήμουν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος. Φυσικά του απάντησα ναι».

Για το αν ήταν ο στόχος του το «3Χ3» που έχει καταφέρει στις φετινές διοργανώσεις :«Για ποιον άλλο λόγο να ερχόμασταν; Αυτό είναι που με χαροποιεί. Εύχομαι να υπάρχει υγεία, να ξεκουραστώ στις διακοπές που ακολουθούν και να ξεκινήσει μια νέα τετραετία, που να είμαι πρωταγωνιστής. Δεν θα πω να έχω καλύτερα αποτελέσματα, αλλά να επαναλάβω αυτά που ήδη έχω κάνει. Κατά τη γνώμη μου, καλός αθλητής είναι αυτός που έχει διάρκεια».

X