ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πιστέψτε στα όνειρά σας»

24sports team

info@24sports.com.cy

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Απόστολος Παρέλλης εκφράζει τις σκέψεις του μετά την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς του Ρίο με την κατάληψη της όγδοης θέσης στον Δίσκο.

Αναλυτικά:

Εύκολο να το λες, δύσκολο να το πετύχεις. Ένα όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα...ακόμη να το συνειδητοποιήσω ! 4 χρόνια προετοιμασίας, αφοσίωσης, θέλησης με πάρα πολλές θυσίες,με δυσκολίες κι αρκετές απογοητεύσεις. Μένοντας μακριά από την οικογένεια μου για μήνες, προετοιμάζοντας τον εαυτό μου για αυτό τον στόχο. Σκληρή δουλεία , σκληρή προπόνηση με μοτο μου , road to Rio.

Όλα αυτά δεν υπάρχουν πλέον, η συγκίνηση, η χαρά, όλα τα συναισθήματα που με διακατέχουν αυτή την στιγμή στο Ρίο με κάνουν να τα ξεχνάω και απλά να το απολαμβάνω μαζί σας!


Σας ευχαριστώ όλους! Η στήριξη από το καθένα σας και η θετική σας ενέργεια ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που πίστεψε σε εμένα και με ακολούθησε μέχρι το Ρίο! Τους συγγενείς και τους φίλους στην Κύπρο μας. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ευχές του, καθώς και τον καθένα σας ξεχωριστά για τα καλά σας λόγια.

Τον προπονητή που με ανάδειξε στην δισκοβολία κ. Κυριάκο Βασιλειάδη. Τον προπονητή που τα τελευταία δύο χρόνια με καθοδηγά, κ. Γιώργο Γεωργιάδη. Ευχαριστώ όλους τους φορείς που είναι δίπλα μου, την ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ, την ΚΟΕ, τον ΚΟΑ, και το σύλλογο μου ΓΣΠ. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα πίσω από αυτή την επιτυχία που θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα, όπως τους γιατρούς μου, την μάνατζερ μου και τους φυσιοθεραπευτές μου. Την πολύτιμη οικονομική στήριξη που μου δίνουν οι χορηγοί μου!

Θα σας δώ ολούς στην Κύπρο!

Μείνετε κοντά στον αθλητισμό. Πιστέψτε στα όνειρα σας, κατακτήστε τους στόχους σας!!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση