ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σκόλα διδάσκει σωστή νοοτροπία

Δηλώσεις που καταδεικνύουν το ήθος και τη νοοτροπία του έκανε μετά τη σπουδαία νίκη της Αργεντινής επί της Βραζιλίας για το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ο Λουίς Σκόλα.

Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ τόνισε ότι οι ίδιοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν στην αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου, ώστε να μην ξεφεύγουν τα πράγματα και να παρατηρούνται έκτροπα.

Οι δήλωση του Σκόλα:

«Η Νότια Αμερική είναι ένα σπουδαίο μέρος, είναι διασκεδαστικό να βλέπεις σπορ. Ο τρόπος που κάνουμε αθλητισμό είναι διασκεδαστικός. Απλώς, ξεπερνάμε τα όρια μερικές φορές. Αν μπορούμε να σταματήσουμε ακριβώς πριν τη γραμμή, θα είναι το καλύτερο σόου. Θα είναι όμορφο. Σκεφτήκαμε ότι αν κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτούν ότι πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι, υπάρχει οικογένεια και όλο αυτό. Θα είναι πολύ καλύτερο για όλους.

Πολλές φορές είμαστε εμείς, οι παίκτες και οι αθλητές που λένε "θα είναι πόλεμος, θα είναι ματς δίχως αύριο, θα είναι μάχη", όλες αυτές οι λέξεις που χρησιμοποιούμε και δηλώνουμε, μας κάνουν μεγάλο μέρος του προβλήματος σε μερικές περιπτώσεις και δεν θέλουμε να είμαστε μέρος του προβλήματος. Οι αθλητές, αν το αρχίσουμε, έχουμε μια κάτι παραπάνω από μεγάλη ευκαιρία να το αλλάξουμε. Αν συνεχίσουμε να μιλάμε έτσι, σαν να είναι μια μάχη, ένας πόλεμος, πιθανότατα θα συνεχίσει να γίνεται. Κανείς δεν πέθανε σήμερα. Κανείς δεν θα πεθάνει στο επόμενο παιχνίδι. Είναι απλώς ένα παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X
X