ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προκαλεί ο αλαζόνας Μπολτ

Ο κύριος και η κυρία Μπολτ, γονείς του διάσημου Τζαμαικανού σπρίντερ, είναι έτοιμοι να στοιχηματίσουν για το τρίτο χρυσό χατ-τρικ του υιού τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Μου είπε:" Μαμά, είμαι μια χαρά . Εάν δεν ήμουν σε καλή κατάσταση δεν θα ήμουν εδώ, επειδή ξέρετε μισώ να χάνω. Είμαι έτοιμος, ήσυχος," είπε η μαμά του Μπολτ, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Κανένας από τους δύο γονείς του, πριν ο Γιουσέιν κατακτήσει τον κόσμο, δεν είχε βγει ποτέ έξω από την Τζαμάικα. Και δεν τους αρέσει να εκθέτουν τον εαυτό τους στο κοινό. Περισσότερο ανοικτή η Τζένιφερ, που ενεργεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας. Ο πατέρος του Γιουσείν, Γουέλσλει, επίσης, φοβάται να ταξιδεύει και το ταξίδι είναι πάντα γι αυτόν μια περιπέτεια.

"Είναι πάντα καλό να βρισκόμαστε μαζί του. Τον βλέπουμε τόσο λίγο. Μερικές φορές έρχεται στο σπίτι και είναι τόσο κουρασμένος που απλά θέλει να κοιμηθεί,» συμπλήρωσε η μητέρα του Γιουσείν, Τζένιφερ που επιβεβαιώνει ότι πάντα υπήρξε γρήγορος. «Μόνο μια φορά άργησε, όταν γεννήθηκε, με καθυστέρηση δέκα ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας που μου είχαν δώσει. Αλλά, σαν παιδί ήταν υπερ-κινητικό, ποτέ δεν στάθηκε. Όταν ήταν άρρωστος, το να τον αναγκάσεις να μείνει στο κρεβάτι, ήταν σχεδόν αδύνατο. Σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι θα μπορούσε να κάνει αθλητισμό. Βεβαιωθήκαμε, όταν στα 15, κέρδισε τα 200μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων στο Κίνγκστον".

Την ημέρα της τελετής λήξης ο Γιουσείν Μπολτ γίνεται 30 ετών. "Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θα παραμείνει στον κόσμο του αθλητισμού. Και ελπίζουμε ότι, αργά ή γρήγορα, θα φτιάξει τη δική του οικογένεια. Επίσης, είναι καιρός να βρει τη σωστή γυναίκα. Ξέρετε τι μου λέει όταν του μιλάω γι αυτό; "Μπαμπά, ο χρόνος θα δείξει", "Μπαμπά, θα είναι η στιγμή που θα αποφασίσει." Και τότε αρχίζουμε να μιλάμε για αθλητισμό. Βλέπουμε τους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποστηρίζει σαν τρελός," τόνισε ο πατέρας του.

"Αλλά συζητάμε και για κρίκετ γιατί μένα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Εκείνο που με κάνει υπερήφανη είναι ότι παραμένει πάντα ο ίδιος. Είναι διαθέσιμος σε όλους, δεν έχει σημασία η ηλικία, το χρώμα, από πού προέρχεται κάποιος. Δεν σνομπάρει κανέναν και χρειάζεται μόνο ένα πράγμα: τη ζέστη. Στο κρύο αισθάνεται άσχημα,» πρόσθεσε η μητέρα του Γιουσείν Μπολτ.

X