ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φελπς: Το κορμί μου δεν αντέχει άλλο

Ο Μάικλ Φελπς ηττήθηκε από τον Τζόζεφ Σκούλινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τον κολυμβητή από την Σιγκαπούρη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδας με χρόνο 50.39. Ο Φελπς τερμάτισε δεύτερος με 51.14 κατακτώντας το 27ο Ολυμπιακό του μετάλλιο.

Η κούρσα αυτή θα είναι και η τελευταία στην καριέρα του σε ατομικό επιπεδο καθώς απομένει η σκυταλοδρομία. Μετά την κούρσα, όπως ήταν λογικό ο 31χρονος υπεραθλητής «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους με τον ίδιο να προβαίνει στις εξής δηλώσεις, με το στάδιο να φωνάζει εν χωρώ «τέσσερα χρόνια ακόμα Μάικλ».

«Η απόφασή μου είναι οριστική. Το ίδιο σύνθημα φώναζαν οι φίλαθλοι και στο Λονδίνο και τελικά αγωνίστηκα για τέσσερα ακόμη χρόνια. Δεν το μετάνιωσα. Τώρα όμως η απόφαση μου είναι οριστική.

Πέτυχα τα πάντα, περισσότερα και από ότι ονειρευόμουν. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καριέρα μου στα 24 χρόνια που κολυμπάω σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος που όλα τελείωσαν.

Το κορμί μου δεν αντέχει άλλο και θα αφοσιωθώ στους δικούς μου ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση και την αγάπη τους».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση