ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δράση το Σάββατο

Πέραν από το στίβο και την παρουσία του Απόστολου Παρέλλη στον τελικό της δισκοβολίας (16:50 CY), η προσοχή της Κύπρου το Σάββατο 13 Αυγούστου πέφτει σε δύο αθλήματα. Στην 2η μέρα του σκιτ ανδρών με τον Ανδρέα Χάσικο και τις κρίσιμες δύο τελευταίες κούρσες του Παύλου Κοντίδη στα Laser.

Πρώτα, στις 15:30 (ώρα Κύπρου) ο Κύπριος σκοπευτής θα επιστρέψει στο σκοπευτήριο στην περιοχή Ντεόντορο, στα βορειοδυτικά του Ρίο, για τη δεύτερη μέρα στο σκιτ ανδρών και τους υπόλοιπους 50 δίσκους. Ο Χάσικος με το τέλος της ημέρας μετρούσε 69/75.

Στις 19:15 (ώρα Κύπρου) ο Παύλος Κοντίδης επιστρέφει στη θάλασσα της περιοχής της Μαρίνα ντα Γκλόρια, στα ανατολικά του Ρίο, για την 5η και τελευταία μέρα δράσης, πριν τη medal race της 15ης Αυγούστου. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί στην 9η και αμέσως μετά 10η κούρσα των Laser. Χρειάζεται να κάνει δύο καλές κούρσες για να έχει ελπίδα για τα μετάλλια.

Οι ελληνικές συμμετοχές

Σε τρία «ταμπλό» θα βρίσκεται η ελληνική προσοχή το Σάββατο 13 Αυγούστου. Στην υδατοσφαίριση, η Εθνική αντιμετωπίζει τη Βραζιλία. Στην ιστιοπλοΐα, ο Γιάννης Μιτάκης θα αγωνιστεί στα Finn, και οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης στα Nacra 17 μικτό. Και τέλος, στο στίβο, η Σοφία Υφαντίδου θα αγωνιστεί στη σφαιροβολία και 200μ. επτάθλου, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και η Ειρήνη Βασιλείου στα 400μ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση