ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έγραψα ιστορία»

Έναν ευτυχισμένο Απόστολο Παρέλλη αντικρίσαμε στη μικτή ζώνη, αμέσως μετά τον αγώνα του. Όμως την ίδια στιγμή δεν έδειχνε να αντιλαμβάνεται ακόμη πλήρως το μέγεθος της επιτυχίας του, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι η πρώτη του κουβέντα ήταν πως… μπορούσε να τα πάει καλύτερα! «Οι συνθήκες μας επηρέασαν όλους, το κρύο και τα νερά είναι ο λόγος των χαμηλών βολών. Απ΄ ότι είδα, έμειναν έξω αρκετά φαβορί. Θα μπορούσα να ρίξω ακόμη καλύτερα», μας είπε ο Παρέλλης, ο οποίος πήρε και «εκδίκηση» για το 2012, όταν με βολή 63.48μ. (κατά 13 εκατοστά καλύτερη απ΄ αυτή του 2016) έμεινε εκτός του τελικού στο Λονδίνο, για μία μόνο θέση.

«Προκρίθηκες στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων!», η επόμενη μας «πάσα» προς τον Παρέλλη. «Ακόμη να το συνειδητοποιήσω! Θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στους δίκους μου και στην οικογένεια μου που με πίστεψαν και ήρθαν εδώ να με στηρίξουν», μας απάντησε ο Παρέλλης, που συνέχισε: «Είναι μια από τις μεγαλύτερες μου επιτυχίες, μαζί με την 6η θέση πέρσι στο Παγκόσμιο. Αλλά να μπεις σε τελικό Ολυμπιάδας είναι κάτι ακόμη πιο δύσκολο. Ξέρω πως έγραψα ιστορία, μόνο εγώ και ο Κυριάκος μπήκαμε σε τελικό στίβου για την Κύπρο».

«Στον τελικό, μπορείς να πάρεις μετάλλιο;» ρωτήσαμε τον Απόστολο: «Είναι πολύ δύσκολο το μετάλλιο», μας απάντησε. «Θα πάω στον τελικό χωρίς άγχος και πίεση και θα ελπίζω να πιάσω τις επιδόσεις μου», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X
X