ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωταθλητές στο Κλίβελαντ, αντίπαλοι στο Ρίο

24sports team

info@24sports.com.cy


Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αυστραλία, είναι προς το παρόν οι δύο αήττητες ομάδες του πρώτου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Κάτι τέτοιο, ασφαλώς, σημαίνει πως μόνο μία ομάδα, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, θα έχει ξεκινήσει με το «3 στα 3» στην πόλη της Βραζιλίας, με δύο παίκτες που έχουν γράψει μαζί ιστορία να τίθενται αντιμέτωποι.


Ο Κάρι Ίρβινγκ και ο Ματ Ντελαβεντόβα, είναι δύο εκ των παικτών που χάρισαν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, το πρώτο τους πρωτάθλημα στην ιστορία τους στο ΝΒΑ. Αμφότεροι, έχουν συμβάλει σε αυτή την «χρυσή σελίδα» των «Ιπποτών», αλλά για 40 λεπτά οφείλουν να ξεχάσουν όσα πέτυχαν. Το γεγονός αυτό, θυμήθηκε η σελίδα των βραζιλιάνων φαν του Ίρβινγκ, πραγματοποιώντας αντίστοιχη ανάρτηση πριν τον αγώνα.


Κανείς, ασφαλώς, δεν ξεχνά την παρουσία των φιναλίστ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν, Χάρισον Μπαρνς για τις ΗΠΑ, καθώς και του Άντριου Μπόγκουτ για την Αυστραλία, κάτι που προμηνύει το τι θα δουν οι φίλοι του μπάσκετ στο ματς των δύο... αγλλόφωνων ομάδων.
Πηγή: www.basketblog.gr

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση