ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σε συνάντηση της Κοινοπολιτείας ο Δ. Λεοντής

Τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Δημήτρης Λεοντής, στην 8η συνάντηση Υπουργών Αθλητισμού της Κοινοπολιτείας, που έλαβε χώρα στο Ρίο, στο περιθώριο των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Λεοντής, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία ως εκπρόσωπος του Υπουργού, έδωσε το παρών του στη συνάντηση, που έγινε στο συνεδριακό κέντρο SulAmerica. Σε αυτήν παρευρέθηκαν 32 χώρες της Κοινοπολιτείας, εκ των οποίων οι δεκαέξι εκπροσωπήθηκαν από τον Υπουργό Αθλητισμού τους.

Η Υπουργός Αθλητισμού της Αυστραλίας, Σούζαν Λέι, προέδρευσε της υπουργικής συνάντησης, η οποία είχε τρία βασικά θέματα στην ατζέντα της. Την αειφόρο ανάπτυξη με ορίζοντα το έτος 2030, το ρόλο του αθλητισμού στη διασφάλιση της υγείας για τα άτομα όλων των ηλικιών και την προστασία της ακεραιότητας του αθλητισμού.

Σε παρέμβαση του, ο Δημήτρης Λεοντής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» που «τρέχει» ο ΚΟΑ, λέγοντας πως απασχολεί δεκαπέντε χιλιάδες κόσμο και ζήτησε τη συμβολή της Κοινοπολιτείας στην αξιολόγηση και βελτίωση του προγράμματος.

Ρίο / Ηρόδοτος Μιλτιάδους *
* Απεσταλμένος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Photo by: Selene Alexia


 

X