ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απευθείας από το ΡΙΚ οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Το ΡΙΚ θα μεταδώσει τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, της μεγαλύτερης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης που αρχίζει την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 και ολοκληρώνεται στις 21 του μηνός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, οι μεταδόσεις από το ΡΙΚ θα γίνονται κυρίως από το ΡΙΚ2 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας ΡΙΚ HD, ενώ κάποιες φορές η μετάδοση θα γίνεται από το ΡΙΚ1.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα αρχίζουν νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται τις πρωινές ώρες. Οι επαναλήψεις θα μεταδίδονται από τις 9 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι και νωρίς το απόγευμα.

Πέρα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις η Αθλητική Υπηρεσία του ΡΙΚ θα κρατά ενήμερους τους φίλους των Ολυμπιακών Αγώνων με συνεχή πληροφόρηση μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Συνολικά τα αθλήματα στο Ρίο ανέρχονται σε 28 και θα διεξαχθούν σε 33 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην πόλη των αγώνων και σε πέντε επιπλέον στάδια (Σάο Πάολο, Μπέλο οριζόντε, Σαλβαδόρ, Μπραζίλια, Μανάους) για τις ανάγκες του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Τόσο η τελετή έναρξης όσο και αυτή της λήξης των Αγώνων θα φιλοξενηθούν στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Τελευταία Ενημέρωση

X