ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Υποψήφιο για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2026 το Μιλάνο

Το δημοτικό συμβούλιο του Μιλάνου έδωσε την έγκρισή του προκειμένου η πόλη της Λομβαρδίας να είναι υποψήφια για τη διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το Μιλάνο ετοιμάζεται να καταθέσει φάκελο για να αναλάβει τη διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2026, έπειτα από την έγκριση που δόθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, οι 36 από τους 38 που ψήφισαν συνολικά, είπαν το «ναι» και ως εκ τούτου θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επίσημη υποψηφιότητα της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση που μου δείξατε σήμερα. Το Μιλάνο πάντα κερδίζει. Είναι σημαντικό που η κυβέρνηση θα στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα και νομίζω ότι όλη η χώρα θα είναι μαζί μας», είπε ο Δήμαρχος της πόλης, Τζιουζέπε Σάλα.

Από ‘κει και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο ακόμα ιταλικές πόλεις που είναι υποψήφιες για τη διεξαγωγή των αγώνων και πιο συγκεκριμένα το Τορίνο και η Κορτίνα. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει ποια εξ αυτών θα «κατέβει» ως η υποψήφια πόλη της Ιταλίας.

 

 

 

 

sport-fm

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X