ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ιστιοπλοΐα: Στη μάχη του Παγκόσμιου ο Κοντίδης

Δείτε και τι δήλωσε ο αθλητής...

Με μια τρίτη και μια όγδοη θέση, που τον φέρνουν στην ενδέκατη της γενικής κατάταξης, άρχισε την Παρασκευή (03/08) ο Παύλος Κοντίδης τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Άαρχους, στη Δανία, μετέχοντας στην κατηγορία Laser.

Στην πρώτη ιστιοδρομία της ημέρας ο Κοντίδης ήταν όγδοος στον κόκκινο στόλο όπου μετέχει για τις πρώτες έξι ιστιοδρομίες, ενώ στην επόμενη ήταν τρίτος. Οι έξι πρώτες ιστιοδρομίες είναι προκριματικές, για τον καθορισμό του χρυσού, αργυρού και χάλκινου στόλου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοιράζει τις πρώτες 14 κάρτες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, επί συνόλου 35 αθλητών που θα διαγωνιστούν στην Ιαπωνία, σε δύο χρόνια.

«Αναμένονται ισχυροί  άνεμοι, ειδικά την Κυριακή.  Είναι ένας αγώνας που απαιτεί συνεχώς συγκέντρωση και ψυχραιμία. Θέλω να τον  απολαύσω και θα δούμε τι θα γίνει  στις 11 Αυγούστου» δηλώνει από το Άαρχους ο Κοντίδης.

Το Σάββατο (04/08) θα γίνουν άλλες δύο ιστιοδρομίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X