ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μοιράζει 500 εκατ. δολάρια

Περίπου 500 εκατ. δολάρια θα μοιράσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή τα επόμενα τέσσερα χρόνια στις εγχώριες εθνικές επιτροπές μέλη της, αυξάνοντας έτσι το ύψος του προγράμματος χρηματοδότησης που ονομάζεται «Πλάνο Αλληλεγγύης».

Περίπου 60 εκατ. δολ. περισσότερα θα λάβουν οι Ολυμπιακές Επιτροπές όλων των κρατών, αφού η ΔΟΕ αποφάσισε να αυξήσει το ύψος του Πλάνου Ολυμπιακής Αλληλεγγύης για την περίοδο 2017-20 στα 500 εκατ., όταν την περίοδο 2013-16 δόθηκαν 439 εκατ.
Τα χρήματα αυτά αποτελούν κομμάτι από τα έσοδα που έχει η ΔΟΕ από την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, και τους Χειμερινούς Αγώνες του 2018.

«Αυτή η αύξηση δείχνει πως οι αθλητές σε όλον τον κόσμο παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής μας», δήλωσε σχετικά ο Περ Μιρό, αναπληρωτής γενικός διευθυντής των σχέσεων της ΔΟΕ με το διεθνές Ολυμπιακό κίνημα.

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην ενίσχυση των αθλητών και των προπονητών τους, αλλά και την προώθησης των Ολυμπιακών αξιών.

 Πηγή: sportandbusiness.gr

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X