ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρόσι: Με κράτησαν πίσω τα φρένα

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν είχε καλούς χρόνους στα ελεύθερα δοκιμαστικά και μετά το τέλος τους, τόνισε ότι είχε πρόβλημα με τα φρένα που τον δυσκόλεψε πολύ.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα ελαστικά του. Ο VR46 είχε πρόβλημα στα φρένα και δεν μπορούσε να ελέγξει σωστά τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον χρόνο του.

«Ημέρα με ανάμικτα συναισθήματα. Το πρωί ήμουν σχετικά γρήγορος όμως το απόγευμα είχα δυσκολίες, δοκίμασα το σκληρότερο ελαστικό και ούτε το μπροστά, αλλά ούτε και το πίσω μου έδιναν σωστή αίσθηση. Στο τέλος βάλαμε το μαλακό ξανά και βελτίωσα το γύρο μου, όμως δεν είναι τόσο καλός ο χρόνος και δεν είμαι ευχαριστημένος με τη ρύθμιση. Είναι δύσκολο να σταματήσεις στο φρενάρισμα. Πρέπει να δουλέψουμε και να ανακάμψουμε. Η γενικότερη αίσθηση δεν είναι τόσο κακή και θα την έλεγα παρόμοια με πέρσι, όμως το απόγευμα είχαμε κάποιες πτώσεις και στην περίπτωση του Ντάνι (Πεντρόσα), τραυματισμό», ήταν τα λόγια του.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Σουμάχερ vs Xάμιλτον: 4 - 1

Σουμάχερ vs Xάμιλτον: 4 - 1

Ο Χάμιλτον έχει στο ενεργητικό του 241 Γκραν Πρι και εμείς συγκρίνουμε τις επιδόσεις του με τις αντίστοιχες του ‘’Σούμι’’ ...
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ
X