ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βαλένθια μέχρι το 2021 στο Moto GP

Από το 1999 η πίστα Ρικάρντο Τόρμο στη Βαλένθια βρίσκεται στο καλεντάρι του Moto GP και από το 2002 κλείνει κάθε χρόνο τη σεζόν. Κάτι που θα γίνεται τουλάχιστον για πέντε ακόμη χρόνια, αφού το συμβόλαιο του σιρκουί ανανεώθηκε για πέντε ακόμη χρόνια.

Αυτό έληγε φέτος και οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Dorna, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ, για την επέκτασή του μέχρι και το 2021. «Είμαστε ικανοποιημένοι που το Moto GP θα επιστρέψει στη Βαλένθια γι' άλλα πέντε χρόνια.

Η νέα συμφωνία είναι φανταστική για το πρωτάθλημα, για την Κοινότητα της Βαλένθια και για τους οπαδούς, τόσο της περιοχής, όσο και παγκοσμίως, με τη Ρικάρντο Τόρμο να παρέχει πάντα ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο γεγονός στο τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Καρμέλο Εζπελέτα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο Γκραν Πρι για τη φετινή χρονιά είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Σουμάχερ vs Xάμιλτον: 4 - 1

Σουμάχερ vs Xάμιλτον: 4 - 1

Ο Χάμιλτον έχει στο ενεργητικό του 241 Γκραν Πρι και εμείς συγκρίνουμε τις επιδόσεις του με τις αντίστοιχες του ‘’Σούμι’’ ...
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Νέος θρίαμβος του Μάρκεθ

Νέος θρίαμβος του Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ συνεχίζει απτόητος για τον τίτλο στο φετινό Moto GP, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Μπρνο την Κυριακή.
 |  AUTO
X