ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Πεντρόσα τους... έκλεισε το στόμα

Μπορεί κάποιοι να τον είχαν ξεγράψει, ωστόσο ο Ντάνι Πεντρόσα ήταν ο μεγάλος νικητής στο Μισάνο και ο 8ος διαφορετικός στου οκτώ τελευταίους αγώνες. Δεύτερος ο Ρόσι, τρίτος ο Λορένθο, τέταρτος ο Μάρκεθ.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που τον είχε ξεγράψει και που τον θεωρούσε τελειωμένο, όμως ο ίδιος πραγματοποίησε τρομερό αγώνα και μετά την κακή του εκκίνηση που τον βρήκε στην 6η θέση, πέρασε Βινιάλες, Ντοβιτσιόζο, Μάρκεθ, Λορένθο και Ρόσι, κατακτώντας την 29η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ρόσι είχε ξεφύγει μέχρι και 1.5 δευτερόλεπτο, δείχνοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη, αλλά αυτό δεν έγινε διότι ο Ισπανός έκανε απίστευτο αγώνα και βρέθηκε δίκαια στην κορυφή.

Με τη δεύτερη θέση που πήρε ο Ρόσι, μειώθηκε ελάχιστα η διαφορά από τον πρώτο Μάρκεθ στους 43 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Χόρχε Λορένθο, που μετά τις πολύ καλές χθεσινές κατατακτήριες, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό τόσο του Πεντρόσα, όσο και του Ιταλού. Τέταρτη θέση για τον Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος επέλεξε σκληρό μπροστινό ελαστικό, κάτι που όπως φάνηκε δεν του βγήκε και ήταν εμφανώς αργός.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X