ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και επίσημα στο... WWE ο Βίζε!

Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει ο Τιμ Βίζε, καθώς αποδέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στην περιοδεία του WWE και από εκεί να διεκδικήσει την είσοδό του στους αγώνες των Η.Π.Α.

To 2014 έκανε την πρώτη του παρουσία σε ρινγκ όντας καλεσμένος σε live event στη Φρανκφούρτη και κατά τη διάρκεια του 2015 τοποθετήθηκε αρκετές φορές δημόσια, λέγοντας πως θέλει να γίνει επαγγελματίας παλαιστής του WWE.

Ο Τιμ Βίζε, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το όνειρό του!

Ο πρώην διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας, προσκλήθηκε -και αποδέχθηκε την πρόταση- από τον Triple H να συμμετάσχει στην περιοδεία που θα γίνει σε Φρανκφούρτη (2/11), Μόνακο (3/11), Ομπερχάουσεν (8/11) και Βερολίνο (9/11) και μέσω των οποίων θα διεκδικήσει την είσοδό του στους αγώνες που γίνονται στα κεντρικά του WWE στο Στάμφορντ.

Θα προηγηθεί βεβαίως εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων στο Ορλάντο, με τον ίδιο να δηλώνει πως «προπονούμαι ήδη σκληρά, είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω το όνειρό μου. Θέλω να κερδίσω μια θέση στο WWE, δεν με νοιάζει πως, απλά θελω να την κερδίσω».

O Βίζε ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Φορτούνα Κολονίας, ενώ ακολούθως υπερασπίστηκε την εστία των Καϊσερσλάουτερν, Βέρντερ Βρέμης και Χόφενχαϊμ, από όπου αποσύρθηκε το 2014. Αγωνίστηκε, επίσης, έξι φορές με την εθνική Γερμανίας την τετραετία 2008-2012.

«Ο Τιμ είναι πολύ δυνατός. Εξακολουθεί να είναι πολύ πρόθυμος να αποδείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται. Έχει δείξει τεράστια αντοχή και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει την ευκαιρία του και αν όλα πάνε καλά στο Ορλάντο, θα είναι σε θέση να το κάνει», τόνισε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του WWE, Triple H.

Ο 34χρονος πλέον Βίζε έχει ύψος 1.93 και το σώμα του θυμίζει πραγματικού επαγγελματία παλαιστή!


Always at the gym. #teamwiese #gym #trainhard

A photo posted by Tim Wiese (@wwetimwiese) on


Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X