ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην κορυφή της Ευρώπης για 4η σερί φορά ο Πετρούνιας

Ο Έλληνας πρωταθλητής απέδειξε για άλλη μια φορά ότι οι κρίκοι είναι προσωπική υπόθεση

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μονπελιέ το 2015, Βέρνη το 2016, Κλουζ το 2017 και τώρα Γλασκόβη το 2018!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των κρίκων του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία του απέφερε 15.466, πέρασε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο στήθος του, κάνοντας περήφανη την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να ισοφαρίσει την επίδοση του Ιταλού Γιούρι Κέκι, ο οποίος ήταν ο πρώτος αθλητής στους κρίκους ο οποίος κατέκτησε τέσσερα σερί πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με αφετηρία το 1990.

Επιπρόσθετα, ο Λευτέρης Πετρούνιας εισέρχεται στο προνομιούχο κλαμπ με τους εφτά κορυφαίους σπεσιαλίστες στην 63χρονη ιστορία του θεσμού, οι οποίοι κατάφεραν να συλλέξουν τέσσερα ή περισσότερα χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο έχει καταφέρει να σαρώσει σε κάθε διοργάνωση στην οποίαν έχει λάβει μέρος τα τελευταία χρόνια, μη επιτρέποντας αμφισβήτηση ως προς τον καλύτερο αθλητή στους κρίκους.

Το ταλέντο του Λευτέρη Πετρούνια φάνηκε από το 2011 όταν στο ντεμπούτο του σε τελικό στο Βερολίνο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, πάνω στο οποίο έκτισε τις επιτυχίες που ακολούθησαν. Η αξία της σημερινής επιτυχίας του Έλληνα αθλητή μεγαλώνει, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού στον ώμο, τα οποία όμως δεν ήταν δυνατό να του φράξουν το δρόμο προς την επιτυχία.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X