ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τσιτσιπάς: «Δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι σπουδαιότερο σε ένα τουρνουά»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του ως τώρα στο Rogers Cup στο οποίο κέρδισε τέσσερις αντιπάλους από το Top4 είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος σχολίασε την νίκη του με τον Κέβιν Άντερσον.

O Έλληνας πρωταθλητής θα δώσει το παρών στον τελικό του τουρνουά στον Καναδά και σχολίασε στην κάμερα.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι σπουδαιότερο σε ένα τουρνουά από το να κερδίζω όλους αυτούς τους παίκτες με την μεγάλη κατάταξη, να παίζω σπουδαίο τένις. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο κόσμος το περίμενε. Εγώ προσωπικά το περίμενα. Πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα για μένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό».

Για το ματς με τον Νοτιοαφρικανό: «Έκανα τον Άντερσον να σκεφτεί λίγο περισσότερο. Έκανε πολύ καλό σερβίς και είχα προβλήματα στην επιστροφές και να περνάω την μπάλα μέσα στο γήπεδο. Άλλαξα κάπως τα χτυπήματά μου και τις θέσεις επιστροφών που είχα. Φάνηκε ότι στο τέλος 'έσπασε' και αυτό ήταν το κύριο στοιχείο που μου έδωσε την νίκη».

Για τα επίπεδα ενέργειάς του: «Είμαι αρκετά κουρασμένος, πρέπει να ξεκουραστώ. Θα είναι τα γενέθλια μου, ένας ωραίος συνδυασμός το να παίζω τέτοια μέρα τελικό. Θα το απολαύσω και ελπίζω να παίξω όμορφο τένις».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X