ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκούραστα στα ημιτελικά ο Ναδάλ

Άλλο ένα εύκολο παιχνίδι για τον Ράφαελ Ναδάλ, αυτή τη φορά λόγω εγκατάλειψης του αντιπάλου, στο Παρίσι...

Ο 31χρονος Ισπανός, συνεχίζει την προέλασή του στο αγαπημένο του Major, φτάνοντας δύο νίκες μακριά από το μαγικό "10" στο Roland Garros!

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, βρισκόταν μπροστά με 6-2, 2-0 επί του νεαρού συμπατριώτη του, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα όταν ο πρωτάρης σε προημιτελική φάση Grand Slam, εγκατέλειψε τον αγώνα με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Έτσι, ο εννιά φορές πρωταθλητής της σπουδαίας διοργάνωσης, περιμένει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά που θα προκύψει από το μεγάλο ντέρμπι Τζόκοβιτς-Τιμ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη, όμως η βροχή δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του την προγραμματισμένη ημέρα.

Οι δύο Ισπανοί επέστρεψαν στο κεντρικό court του Roland Garros την Τετάρτη και από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Ναδάλ έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό.

Παρότι δέχθηκε δύο break στο σερβίς του, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα κατέκτησε ελεγχόμενα το νευρικό πρώτο σετ με 6-2 σε 37 λεπτά.

Ο Μπούστα που δεν κατάφερε να κρατήσει καθόλου το σερβίς του στο εναρκτήριο σετ, πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του σετ και δέχθηκε τις περιποιήσεις του γιατρού.

To No21 του κόσμου, δεν άντεξε παρά μόνο δύο game στο 2ο σετ, όταν κατευθύνθηκε προς τον κορυφαίο συμπατριώτη του και του έδωσε το χέρι, ολοκληρώνοντας άδοξα την εξαιρετική του παρουσία στο Παρίσι.

Πηγή: tennis24.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X