ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον τελικό ο Ναδάλ

Απίστευτο, συγκλονιστικό, επικό!!! Ράφαελ Ναδάλ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μας χάρισαν έναν μαγικό αγώνα, με τον Ισπανό να λυγίζει σε 5 φοβερά σετ τον Βούλγαρο, σφραγίζοντας τον ονειρεμένο τελικό με τον Ρότζερ Φέντερερ στη Μελβούρνη!!!!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Australian Open!

Ναδάλ και Ντιμιτρόφ μάχονταν σαν τα λιοντάρια για 5 ώρες στην Rod Laver Arena, με τελικό νικητή τον Ισπανό ταυρομάχο ο οποίος άντεξε το σφυροκόπημα και τα επιθετικά χτυπήματα του εκπληκτικού Βούλγαρου!

Ο 30χρονος από τη Μαγιόρκα, καταβάλοντας τεράστια προσπάθεια, έφτασε στην τελική επικράτηση με 6-3, 5-7, 7-6(5), 6-7(4), 6-4 και την Κυριακή, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του Ρότζερ Φέντερερ, θα προσπαθήσει να γίνει ο μοναδικός στην Open Era που θα έχει όλα τα Grand Slam, τουλάχιστον από δύο φορές!!

Το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στον 21ο τελικό Major της καριέρας του και 4ο στο Australian Open, με στόχο τον 15ο Grand Slam τίτλο του!

Ο Ναδάλ, πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2009 (νίκη επί του Φέντερερ στον τελικό), βρίσκεται ήδη στην 6η θέση της κατάταξης κι αν κατακτήσει το τρόπαιο στη Μελβούρνη, θα επιστρέψει στο Top4 του κόσμου!

Πηγή: www.tennis24.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X