ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δικαιώνει τις προσδοκίες ο Ντιμιτρόφ

O 25χρονος Βούλγαρος, Νο.15 στον κόσμο, που στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν γνωστός ως Baby Fed (ο λόγος προφανής), λύγισε με 6-3, 6-2, 6-4 τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν (Νο.11) και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Είχε καταφέρει το ίδιο και στο Wimbledon το 2014, αλλά από τότε η καριέρα του πήρε κατηφορική τροχιά. Από παίκτης Top 10 έγινε... χρυσή μετριότητα, μέχρι να συναντηθούν οι δρόμοι του με τον πρώην συνεργάτη του Άντι Μάρεϊ, τον Ντάνι Βαλβερδού.

Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν στο τέλος της περσινής σεζόν, ενώ φέτος ήρθαν και οι πρώτοι... καρποί: ο τίτλος στο Μπρίσμπεν!

Τώρα, λοιπόν, μετά την πειστική του εμφάνιση κόντρα στον Γκοφέν, θα περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μίλος Ράονιτς και τον Ράφα Ναδάλ, που ξεκινάει στις 10.30, φιλοδοξώντας να γράψει την Παρσκευή ιστορία...

Είναι το αουτσάιντερ με όποιον και να αγωνιστεί, αλλά έτσι όπως εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό, μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να διεκδικεί τον πρώτο major τίτλο στην καριέρα του.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι οι ειδικοί είχαν προβλέψει ότι αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα. Δεν τον πήραν και τα χρόνια, όμως, και θα είναι σίγουρα καλό για το άθλημα να πρωταγωνιστήσει ένας τόσο θεαματικός τενίστας...

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση