ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ράφα είναι εδώ

Την καλή αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Ράφα Ναδάλ που επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από τέσσερις και πλέον ώρες μεγάλης μάχης και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open.

O Iσπανός τενίστας έκαμψε την αντίσταση του νεαρού Γερμανού με 4-6, 6-3, 6-7(5), 6-3, 6-2, επιστρέφοντας δύο φορές από σετ πίσω. Ο Ράφα, πήρε μια σημαντική νίκη και για την ψυχολογία του παίζοντας εξαιρετικό τένις στα δύο τελευταία σετ.

Όλα τα φώτα θα πέσουν φυσικά στο Ναδάλ αλλά πολλά μπράβο αξίζουν και στον Ζβέρεφ που έδειξε απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο ότι το μέλλον του ανήκει. Ο 19χρονος τενίστας αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από κράμπες στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν τα παράτησα και πάλεψε μέχρι τέλους.

Ο Ναδάλ πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με 11 άσους, 43 winners και 34 αβίαστα λάθη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ζβέρεφ έσβησε 11 από τα συνολικά 16 μπρέικ πόιντ του Ναδάλ. Το Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γκαέλ Μονφίς - Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση