ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πρώτος αντίπαλος του Μάρκου ο Youzhny

Η κλήρωση του πρώτου Grand Slam για το 2017 φέρνει τον  Μάρκο αντιμέτωπο με τον Mikhail Youzhny για την πρεμιέρα του Australian Open. Ο Μάρκος θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ από τη επιτυχία του στο Auckland και να έχει μια καλή παρουσία στο τουρνουά της Μελβούρνης.

Αυτός θα είναι ο όγδοος αγώνας του απέναντι στον Youzhny, με τον Ρώσο να έχει ελαφρύ προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις μετρώντας τέσσερις νίκες έναντι τριών του Μάρκου. Τα τελευταία επτά χρόνια, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μόλις μια φορά, στο Ζάγκρεμπ το 2015, με τον Μάρκο να στέφεται νικητής. Η μόνη μεταξύ τους αναμέτρηση σε Grand Slam ήταν στο Γουίμπλετον το 2005.

Εάν ο Μάρκος καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο, πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσει το Rafael Nadal ενώ πιθανός αντίπαλος του στον τρίτο γύρο είναι ο Alexander Zverev. 

Μετρώντας 13 συμμετοχές, ο Μάρκος έχει έντονες αναμνήσεις από το τουρνουά της Αυστραλίας. Όχι μόνο έφθασε στον τελικό του τουρνουά το 2006 αλλά είχε αρκετούς αξιομνημόνευτους αγώνες εκεί, όπως η μαραθώνια αναμέτρηση του με τον Lleyton Hewitt το 2008 που ολοκληρώθηκε στις 4:33 το πρωί. Ο Μάρκος μετρά 24 νίκες και 12 ήττες στο τουρνουά.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X