ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλή χρονιά με τελικό Μάρεϊ-Τζόκοβιτς

Ο Άντι Μάρεϊ ξεπέρασε το υψηλό εμπόδιο του Τόμας Μπέρντιχ και θα μονομαχήσει αύριο (17.00) στον τελικό του Qatar Open με τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Χωρίς να χάσει ποτέ τον έλεγχο του αγώνα, ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο υπέταξε τον 31χρονο Τσέχο (Νο.10) με 6-3, 6-4 και σημείωσε την 28η διαδοχική νίκη του στο tour. Γι' αυτό, άλλωστε, είναι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης...

Με το καλημέρα, λοιπόν, δηλαδή στο πρώτο του φετινό τουρνουά, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο, τον άνθρωπο που εκτόπισε τον περασμένο Νοέμβριο από το Νο.1.

Το head to head, πάντως, κάθε άλλο παρά ευνοεί τον 29χρονο Βρετανό, αφού ο Νόλε μετράει 24 νίκες σε 35 αγώνες. Στην τελευταία τους αναμέτρηση, ωστόσο, στον τελικό του ATP World Tour Finals, ο Άντι είχε πάρει επιβλητική νίκη, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση της κατάταξης στο φινάλε της σεζόν.

Πέρα από το γόητρο, βέβαια, υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον τελικό, αφού ο Τζόκοβιτς υπερασπίζεται τον τίτλο και αν δεν κάνει το repeat, θα δει τον Μάρεϊ να αυξάνει ελαφρώς τη μεταξύ τους διαφορά.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση