ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στον τελικό του Άμπου Ντάμπι o Ράφα

Δείχνοντας θετικά σημάδια σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championships στο Άμπου Ντάμπι.

Ο 30χρονος τενίστας επικράτησε 6-1, 3-6, 6-3 του Μίλος Ράονιτς και έδειξε, όπως και στο παιχνίδι κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ ότι είναι ικανός να ανακάμψει τη φετινή σεζόν. Ο Ράφα είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, όταν και προηγήθηκε με 5-0 για να το κατακτήσει με 6-1.

Στη συνέχεια ο Ράονιτς ανέβασε τα ποσοστά από τη γραμμή του σερβίς, ενώ προηγήθηκε με 4-2 στο έκτο γκέιμ μετά από μπρέικ. Ο 27χρονος Κάναδος κράτησε στη συνέχεια το σερβίς του για να πάρει το δεύτερο σετ με 6-3.

Ο Ναδάλ κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 σπάζοντας το σερβίς του αντιπάλου του, γεγονός που του έδωσε και το πάνω χέρι στο τρίτο σετ. Ο Ισπανός δεν απειλήθηκε καθόλου στο σερβίς και έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-3.

Ο Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Άμπου Ντάμπι τον Νταβίντ Γκοφέν, που νωρίτερα επικράτησε του Άντι Μάρεϊ. Ο Ισπανός θέλει σαφώς το δεύτερο διαδοχικό του τίτλο και τέταρτο συνολικά αφού έχει φτάσει στην κατάκτηση του τουρνουά του Άμπου Ντάμπι το 2010 και το 2011.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση