ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έχουμε νέο βασιλιά!

Το τένις έχει βρει το νέο του Νο1 για το 2016 και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άντι Μάρει που κέρδισε καθαρά με 2-0 (6-3,6-4) τον Νόβακ Τζόκοβιτς για να κερδίσει τους τελικούς των masters στο Λονδίνο και μαζί το Νο1 για τη φετινή χρονιά!

Ο Σκωτσέζος έκανε φοβερά πράγματα στο κλείσιμο της σεζόν, καθώς κέρδισε πέντε σερί τουρνουά (Πεκίνο, Σαγκάη, Βιέννη, Παρίσι, Λονδίνο) και απέδειξε και στον μεγάλο τελικό πως είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος.

Ήταν πιο ψύχραιμος στα πολλά ράλι που είδαμε και σε κρίσιμα σημεία ο Τζόκοβιτς έκανε σημαντικά λάθη που του στοίχησαν. Πίεσε πολύ περισσότερο το σέρβιτς του Νόλε, τρία break έναντι ενός, με αποτέλεσμα να βρει το ένα που ήθελε για να πάρει το πρώτο σετ και να προηγηθεί με 4-1 games στο δεύτερο. Εκεί ήρθε η μοναδική στιγμή αντίδρασης του Τζόκοβιτς στο ματς που μείωσε σε 4-3 και έφερε τον αγώνα στο 5-4 με τον Μάρει να σερβίρει για να πάρει τον αγώνα. Είχε τρία championship points και τελικά με ένα χτύπημα άουτ του Τζόκοβιτς επικράτησε δίνοντας χαρά στο κοινό του Λονδίνου που τον υποστήριζε.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση