ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μάρκος και η κορυφή του κόσμου

Η κορυφαία στιγμή του Μάρκου στο 2016: Φιναλίστ στο Ντουμπάϊ.

Η κανονική περίοδος της τενιστικής σεζόν σε ό,τι αφορά στο καλεντάρι της ATP ολοκληρώθηκε στο Παρίσι, με τον Μάρκο Παγδατή να βλέπει εαυτόν να τερματίζει φέτος στο Νο36 του κόσμου.

Μια χρονιά που δεν συνοδεύτηκε από κάποιο τίτλο στην ATP, με μοναδικό τελικό αυτόν στο Ντουμπάϊ που τον έχασε από τον Βαβρίνκα. Όμως ήταν σε γενικές γραμμές μια αρκετά καλή σεζόν αφού πέρσι είχε τερματίσει στο Νο46 της κατάταξης. Το αρνητικό είναι πως για λίγους πόντους δεν μπήκε στο τοπ32 που θα του επέτρεπε να είναι seeded στην Αυστραλία αποφεύγοντας στους πρώτους δυο γύρους τους κορυφαίους.

Η μεγάλη αλλαγή βέβαια αφορά στην κορυφή, όπου ο Άντι Μάρει για πρώτη φορά είναι στο Νο1. Μεγάλη στιγμή στην καριέρα του και δίκαια βρέθηκε εκεί, αφού τις τελευταίες βδομάδες σάρωσε ό,τι υπήρχε μπροστά του. Κέρδισε τέσσερα σερί τουρνουά που του έδωσαν 2000 βαθμούς στην κατάταξη και μαζί το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο. Ο Τζόκοβιτς δείχνει σημάδια κατάρρευσης μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός και μένει να δούμε αν στον τελικό των masters που θα γίνει στο Λονδίνο θα μπορέσει να αντιδράσει.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X