ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην κορυφή του κόσμου

O 29χρονος Βρετανός χρειαζόταν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για να εκτοπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς από την κορυφή και αυτή τελικά ήρθε χωρίς καν να μπει στο γήπεδο!

Ο Μίλος, βλέπετε, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό τετρακέφαλο και δεν θέλησε να ρισκάρει εν όψει ATP World Tour Finals...

Μετά από 122 εβδομάδες, λοιπόν, ο Νόλε πέφτει στο Νο.2 και ο Μάρεϊ γίνεται ο πρώτος Βρετανός στην ιστορία που γίνεται Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Και για να τα καταφέρει έκανε μια τρομερή προσπάθεια και αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι πριν το Wimbledon (το οποίο κέρδισε ο Μάρεϊ) ο Τζόκοβιτς ήταν μπροστά με πάνω από 8.000 βαθμούς διαφορά!

Η μεγάλη επίθεση, όμως, έγινε από το Οκτώβριο και μετά, όταν ο Μάρεϊ κατέκτησε back to back τίτλους σε Πεκίνο, Σανγκάη και Βιέννη...

Να τονίσουμε, πάντως, ότι ο Άντι δεν έχει εξασφαλίσει το Νο.1 στο τέλος της σεζόν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο ATP World Tour Finals.

Ο τενίστας από το Ντάνμπλεϊν προηγείται αυτή τη στιγμή μόλις με 5 βαθμούς διαφορά, οι οποίοι μπορούν να γίνουν 405 αν πάρει το τρόπαιο στο Παρίσι.

Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ, που απέκλεισε με 6-4, 6-3 τον Μάριν Τσίλιτς και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο Masters τίτλο του.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X