ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν πάει στο Τόκιο ο Ντελ Πότρο

Το φινάλε της σεζόν πλησιάζει και ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό του. Υπάρχει, βλέπετε, και ο τελικός του Davis Cup και η σοβαρή πιθανότητα να στεφθεί η Αργεντινή πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία!

Γι' αυτό, λοιπόν, ο Πύργος του Ταντίλ αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Τόκιο, που θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, όμως, θα παίξει στο Masters της Σανγκάης και στο 250άρι της Στοκχόλμης, πριν τον μεγάλο τελικό με την Κροατία τον Νοέμβριο.

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό ο Ντέλπο... ζει το όνειρο! Μετά από τρεις επεμβάσεις στον αριστερό καρπό είναι ξανά δυνατός και έτοιμος να επιστρέψει στα υψηλά πατώματα της παγκόσμιας κατάταξης..

Θέλετε... αποδείξεις; Λύγισε τον Σταν Βαβρίνκα στο Wimbledon και. λίγο αργότερα, μέσα σε διάστημα περίπου 40 ημερών από τις αρχές Αυγούστου, κατάφερε να πάρει νίκες επί των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Άντι Μάρεϊ!

Πλέον είναι στο Νο.64 της παγκόσμιας κατάταξης, ένα πραγματικό θαύμα αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι τέτοια εποχή δεν ήξερε καν αν θα μπορούσε να επιστρέψει στα court!

Χθες ο Αργεντινός έκλεισε τα 28 του χρόνια και έχει κάθε λόγο να βλέπει (επιτέλους) με αισιοδοξία το μέλλον του στα γήπεδα...

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση