ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τέλος καριέρας για την Έννις-Χιλ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απόφαση της Τζέσικα Έννις-Χιλ να αποσυρθεί από τον αθλητισμό. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο αγώνισμα του επτάθλου στο Λονδίνο και αργυρή στο Ρίο ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρησή της. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά ήταν η σωστή αφού ήθελε να αποχωρήσει σε ψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά:

«Φανταστικές αναμνήσεις…από τον πρώτο μου Παγκόσμιο τίτλο στο Βερολίνο το 2009 μέχρι το Ρίο 2016 είμαι τόσο τυχερή που είχα τόσο καταπληκτική καριέρα στο άθλημα που αγαπώ και ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω. Αλλά ξέρω ότι το να αποσυρθώ τώρα είναι το σωστό. Πάντα έλεγε ότι θέλω να αποχωρήσω από το άθλημά μου ψηλά και τώρα δεν μετανιώνω και το λέω στα αλήθεια αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την απίστευτη ομάδα μου που σπατάλησαν τόσο πολύ χρόνο για να με στηρίξου και να με βοηθήσουν να πετύχω τα όνειρά μου. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους όσους με στήριξαν και ακολούθησαν την καριέρα μου μέσα στα χρόνια».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Χάρη στο καταπληκτικό σπριντ της Ντίνας Ασερ-Σμιθ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε 100 και 200 μέτρα, η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε ...
24sports team
 |  ΣΤΙΒΟΣ
X