ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον τελικό ο Παρέλλης

Η ιστορική σεζόν του 2016 ολοκληρώνεται στις Βρυξέλλες για τον 8ο Ολυμπιονίκη στη δισκοβολία

Η σεζόν του 2016 για τον Απόστολο Παρέλλη δεν ολοκληρώθηκε στις 13 Αυγούστου με τη εξαιρετική 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Κύπριος δισκοβόλος έχει ακόμη δύο αγώνες στο πρόγραμμα του, πριν πάει επιτέλους για ξεκούραση ενόψει του 2017.

Ο Παρέλλης θα αγωνιστεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες, ενώ τρεις μέρες προηγουμένως, στις 6 του μήνα, θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό μίτινγκ «Palio Citta della Quercia» στην πόλη Rovereto της βόρειας Ιταλίας.

Έχοντας πλέον αναδειχτεί -μέσα σε δώδεκα μήνες- 6ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο και 8ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο αθλητής του ΓΣΠ θεωρείται πλέον ένας από τους κορυφαίους δισκοβόλους στον πλανήτη. Συμμετάσχοντας στο μίτινγκ στην Ιταλία και στο Diamond League στο Βέλγιο, ο Παρέλλης έχει στόχο το ψηλό πλασάρισμα, για να κλείσει με ακόμη καλύτερο τρόπο την κορυφαία σεζόν στην αθλητική του καριέρα.

«Παίρνοντας την πρόσκληση για το Diamond League στις Βρυξέλλες, δεν μπορούσα να αρνηθώ τη συμμετοχή, αν και η αλήθεια είναι πως έχω εξαντληθεί αρκετά τη φετινή χρονιά. Έτσι πριν πάω στο Βέλγιο, λίγες μέρες πριν, θα αγωνιστώ σε άλλο μίτινγκ στην Ιταλία για να πάρω έναν αγώνα στα πόδια μου και να ανεβάσω την ετοιμότητα μου, ένα σχεδόν μήνα μετά τους Ολυμπιακούς», λέει ο Απόστολος, ο οποίος μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες θα πάει σε διακοπές μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Την προσπάθεια του Παρέλλη στηρίζουν οι χορηγοί του, ΟΠΑΠ Κύπρου, Nike, Sci-MX και EshopforSports.com, ενώ δίπλα στον 31χρονο Κύπριο δισκοβόλο βρίσκονται επίσης ο ΚΟΑ και η ΚΟΕ, η ΚΟΕΑΣ και ο ΓΣΠ.

Έχοντας πάρει τεράστια ψυχολογική και όχι μόνο ώθηση από το Πεκίνο και το Ρίο, το 2017 φαντάζει ως μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον Παρέλλη. Στο καλεντάρι του βρίσκονται μεταξύ άλλων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο και οι Μεσογειακοί Αγώνες στην Ταραγόνα.

Υπεύθυνος Τύπου: 05/09/2016

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X