ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απογοήτευση για Μαρτασίδη

Ρίο / Ηρόδοτος Μιλτιάδους *
* Απεσταλμένος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Απογοήτευση έφερε στην κυπριακή αποστολή στο Ρίο η είδηση ότι σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στον αρσιβαρίστα Αντώνη Μαρτασίδη, βρέθηκε ουσία που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών.

Ο αθλητής του Βίκτωρα Μήτρου έφτασε στο Ρίο το πρωί (τοπική ώρα) της Παρασκευής 5 Αυγούστου και μόλις λίγες ώρες μετά ήρθε η ενημέρωση από την Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντόπινγκ (CyADA). Τότε πάρθηκε άμεσα η απόφαση από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για ανάκληση της διαπίστευσης του. Παράλληλα, στάληκε άμεσα ενημέρωση προς τα ΜΜΕ για την εξέλιξη.

Ο αθλητής μαζί με τον προπονητή του αναμένεται να αναχωρήσουν άμεσα από το Χωριό των Αθλητών, για την επιστροφή τους στην Κύπρο.

Η αναπάντεχη εξέλιξη έφερε απογοήτευση στην κυπριακή αποστολή, όμως την ίδια στιγμή, από την αποστολή τονίζουν πως το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει το κλίμα στην ομάδα και πως οι δεκαπέντε αθλητές που απέμειναν θα παραμείνουν ανεπηρέαστοι στην προσπάθεια τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν το Σάββατο 6 Αυγούστου.

Ποιος είναι ο Μαρτασίδης
Ο Αντώνης Μαρτασίδης επρόκειτο να αγωνιστεί στην κατηγορία 85 κιλών στην άρση βαρών. Ο 24χρονος αθλητής είχε πάρει την πρόκριση στο Ρίο υπό την ελληνική σημαία, όμως μετά την αλλαγή υπηκοότητας, θα εκπροσωπούσε την Κύπρο.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Χάρη στο καταπληκτικό σπριντ της Ντίνας Ασερ-Σμιθ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε 100 και 200 μέτρα, η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε ...
24sports team
 |  ΣΤΙΒΟΣ
X