ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπολτ: «Με θέλουν οι γυναίκες, πως να πω όχι;»

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, ο Γιουσέιν Μπολτ μίλησε περισσότερο για την προσωπική ζωή του αποκαλύπτοντας ότι... καίει καρδιές.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ μίλησε στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph» για διάφορα θέματα που δεν αφορούν τον αθλητισμό και έτσι μάθαμε ότι είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής.

Αφού τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, ο οποίος δεν αφήνει τα όποια προβλήματα να τον επηρεάσουν ψυχολογικά, ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

«Η αλήθεια είναι πως η κατάστασή μου είναι κάπως περίπλοκη. Παντρεύτηκα στα 21 μου, αλλά όταν με πλησιάζουν πολλές νεαρές γυναίκες, δεν είναι εύκολο να αντισταθώ. Μου την... πέφτουν πολλές γυναίκες, διαβάζουν για εμένα στις εφημερίδες και είναι δύσκολο να τους πεις όχι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπολτ.

Ο Τζαμαϊκανός αποκάλυψε επίσης την λατρεία του για το κρίκετ, ενώ δήλωσε ότι με τον στίβο ασχολήθηκε μετά την παρότρυνση της δασκάλας του στα ισπανικά, η οποία διέκρινε το ταλέντο του στον κλασικό αθλητισμό. «Όταν μιλούν για τους μεγάλους αθλητές αναφέρονται στον Πελέ, στον Μαραντόνα, στον Τζόρνταν, στον Μοχάμεντ Άλι. Θέλω το όνομά μου να μπει δίπλα στα δικά τους» κατέληξε ο Μπολτ.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X