ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πιο δροσερό μουντιάλ για την Σοφία!

Ο δεύτερος νικήτης του διαγωνισμού για πέντε κλιματιστικά Gree ήταν η Σοφία Ξυψιτή

Το παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζει να συναρπάζει αν και φθάνουμε σιγά σιγά στο φινάλε. Το αποκορύφωμα του είναι ο μεγάλος τελικός. Το πρόβλημα όμως πολλές φορές είναι η θερμοκρασία και η υγρασία οι οποίες στην κυριολεξία χαλούν το θέαμα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο ΣΠΟΡ FM 95 μαζί με την εταιρία Gree δίνουν την ευκαιρία σε όλους ώστε να... δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα στο σπίτι για να απολαύσουν όλους τους αγώνες της διοργάνωσης και όχι μόνο.

Πέντε κλιματιστικά Gree, πέντε ξεχωριστές κληρώσεις, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Διεκδικήστε με απλό και εύκολο τρόπο ένα κλιματιστικό Gree, 9000 BTU, στέλλοντας μήνυμα στο 2950, γράφοντας Gree,  το όνομα και την πόλη σας.

Ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού ήταν η Σοφία Ξυψιτή. Την παράδοση έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της Masterstar – Gree Ιωσήφ Χριστοδούλου και το δεύτερο κλιματιστικό Gree 9000 BTU έφθασε στον προορισμό του. Έτσι η Σοφία θα απολαύσει το παγκόσμιο κύπελλο και τους μεγαλύτερους του αγώνες με τη δροσιά του κλιματιστικού Gree.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X