ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τσιτσιπάς: «Σε παρακαλώ άφησέ με ήσυχο...»

Η ανάρτηση του όλο νόημα

Όπως όλα δείχνουν, δεν είναι και τόσο εύκολο για έναν 20χρονο να διαχειριστεί ξαφνικά την δημοσιότητα - ακόμη και αν όλοι, το μόνο που θέλουν είναι να εκφράσουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος λίγο μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Open Αυστραλίας, ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με την φήμη.

Ο νεαρός τενίστας, παρά λοιπόν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, έχει χάσει την ησυχία του από τους Έλληνες της Μελβούρνης. Γι' αυτό και έκανε έκκληση μέσω twitter. «Μελβούρνη σε αγαπώ, αλλά σε παρακαλώ άφησέ με ήσυχο, για μία μόνο μέρα», έγραψε στο twitter.

Λίγο μετά βέβαια από την εν λόγω ανάρτηση, δεν έλειψαν και τα επικριτικά σχόλια προς αυτόν, καθώς οι περισσότεροι διαβάζοντάς το, του ξεκαθάρισαν πως θα έπρεπε να νιώθει περηφάνια και να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του. Η αλήθεια είναι αυτή, ωστόσο παραδεχόμαστε πως πράγματι η ξαφνική προβολή της ζωής σου και η αναγνωρισιμότητα, είναι δύσκολα θέματα προς διαχείριση - κυρίως αν είσαι και σε μια ευαίσθητη ηλικία, όπως ο Στέφανος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X