ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Στο Survivor 2 η Πάολα;

O Acun Ilicali θέλει η Πάολα να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης

O Acun Ilicali θέλει η Πάολα να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζει πολύ καλά την επιτυχία της τραγουδίστριας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει να την πείσει να πει το «ναι».

Η Πάολα δεν περίμενε να της γίνει μια τέτοια πρόταση και γι’ αυτό ξαφνιάστηκε όταν την ενημέρωσαν για τις προθέσεις του Acun. «Δεν περίμενε ποτέ ότι κάποιος θα την προσέγγιζε για ένα ριάλιτι τέτοιου είδους, προσφέροντας της ένα υπέρογκο ποσό» αποκάλυψε συνεργάτης της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με το Χάι, η τραγουδίστρια μπορεί να γνωρίζει πως αν πει το «ναι» ο τραπεζικός της λογαριασμός θ’ αυξηθεί κατά πολύ, αλλά δεν παύει να έχει τους ενδοιασμούς της. Η Πάολα δεν φοβάται μόνο τα όσα θα ζήσει στον Άγιο Δομίνικο όπως η ταλαιπωρία και η έλλειψη φαγητού, αλλά την ανησυχεί μήπως η συμμετοχή της αλλοιώσει την εικόνα της προς τον κόσμο. «Δεν έχει ανάγκη την επιπλέον δημοσιότητα, αφού είναι ήδη πρώτο όνομα» τόνισε ο συνεργάτης της.

gossip-tv.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X