ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Πώς απαντά ο Δημήτρης Παπανώτας στο εξώδικο της Σίσσυς Χρηστίδου;

«Ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι λάτρης του ωραίου κορμιού»

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή τα σχόλια που έγιναν για την εμφάνιση της παρουσιάστριας και τις υπόνοιες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απαντούν με εξώδικο Χρηστίδου-Μαραντίνης

Μετά το εξώδικο που έστειλε το ζευγάρι στον Δημήτρη Παπανώτα, μέσα από το οποίο έδινε μια προθεσμία τριών ημερών προκειμένου να ανακαλέσει όσα είπε, ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε:

''Με ρωτάτε πολλοί, γιατί δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη… Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έλαβα κανένα εξώδικο. Πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο την πρόθεση του ζευγαριού Μαραντίνη – Χρηστίδου να με εγκαλέσουν να ζητήσω συγγνώμη, για κάτι που… άλλοι ερμήνευσαν ότι είπα. Ουδέποτε έθιξα τον Θοδωρή και ουδέποτε υπονόησα ότι δεν είναι καλός οικογενειάρχης. Η αρχική και τελική μου διαφωνία ήταν ότι σε ένα θέμα που αφορούσε τη Σίσσυ, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα – παρουσιάστρια και επιχειρηματίας – απάντησε ο σύζυγος της. Το σχόλιο μου για την αγάπη του στο γυναικείο κορμί, δεν εμπεριείχε καμιάς διαφορετικής ερμηνείας παρά της μόνης που εγώ είπα. Ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι λάτρης του ωραίου κορμιού. Αυταπόδεικτο από την επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας ως συζύγου του και της στήριξής του σε εκείνη, κάθε φορά που του έχει τεθεί ερώτηση για τις δημοσιοποιημένες από τη Σίσσυ προσπάθειες της με τη ζυγαριά και τα κιλά. Παρακαλώ πολύ τους απανταχού καλοθελητές να μην με ερμηνεύουν. Έχω αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια, ότι αν κάτι θέλω να πω, το λέω ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, που να χρειάζονται ερμηνείες από κανέναν. Έξαλλου πάντα οι δημόσιες τοποθετήσεις μου ήταν υπέρ της συνοχής ζευγαριών ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά. Ευχαριστώ!''

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X