ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ιωάννα Τούνη: Τα αρνητικά σχόλια, «οι βίζιτες» και οι ανήθικες προτάσεις (vid)

Απάντησε σε όλα χωρίς ταμπού

Η Ιωάννα Τούνη, το εντυπωσιακό κορίτσι που γνωρίσαμε στο "My Style Rocks" έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείται στα social media.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε διάφορες αποκαλύψεις... μερικές από τις οποίες πρόκειται να συζητηθούν έντονα!

Η Ιωάννα ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς αλλά και για τις φήμες που την θέλουν να εκπορνεύεται.

Αναφερόμενη στις προτάσεις είπε: «Για σένα ίσως είναι σοκαριστικό, για μένα αλήθεια είναι πάρα πολύ σύνηθες, το να μου γίνονται αντίστοιχες προτάσεις και όχι μόνο εφόσον εκτίθεμαι στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο… Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Τη μία φορά που το δημοσίευσα, ήμουν σε καυστική διάθεση και ήθελα να το διακωμωδήσω λιγάκι. Αλήθεια, γίνεται πάρα πολύ συχνά. Είναι δραματική η ιστορία, απλά προσπαθώ να την αυτοσαρκάσω λιγάκι. Συνήθως μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram».

Στην συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι φίλη της μαμάς της, της είπε ότι η Ιωάννα κάνει "βίζιτες" και αυτό αποτέλεσε το πιο σκληρό σχόλιο που άκουσε για τον εαυτό της.

«Η κόρη σου κάνει βίζιτες», κάτι που την ενόχλησε γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο πολύ δουλεύει και πώς βγάζει τα χρήματά της. Βέβαια, η μητέρα της τα γνωρίζει όλα αυτά, αλλά την στεναχώρησε το σχόλιο που έκανε και γι’ αυτό η Ιωάννα Τούνη θέλησε να της απαντήσει δημόσια μέσω της εκπομπής του Αρναούτογλου.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X