ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Δεν θα απολογηθώ που είμαι πλούσια, όμορφη και διάσημη»

Πρωτοφανές ξέσπασμα έκανε η Catherine Zeta-Jones

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα έκανε η Catherine Zeta-Jones σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Daily Mirror εξηγώντας πως από εδώ και στο εξής δεν θα είναι τόσο μετριόφρων. Η 48χρονη ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον Michael Douglas δήλωσε: «Ένα πράγμα το οποίο δεν είμαι πια, είναι μετριόφρων. Βασικά, το βαρέθηκα. Γι’αυτό συγνώμη που είμαι πλούσια, συγνώμη που είμαι μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου και συγνώμη που δεν έχω άσχημη εμφάνιση».

Η διάσημη ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα απολογηθεί για τίποτα και οτι επικεντρώνεται μόνο στη δουλειά της. «Αυτό αγαπώ και είμαι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή γιατί έχω δυο όμορφα παιδιά και έναν υγιή και χαρούμενο σύζυγο. Είναι όλα καλά και δεν πρόκειται να παραμείνω μετριόφρων ακόμα και γι’αυτό».

Η 48χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδιά με τον Ντάγκλας, τον 17χρονο Ντίλαν και την 15χρονη Κάρις, και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της κατάφερε να αποκτήσει μια περιουσία ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα πιστεύει ότι και τα παιδιά της θα ακολουθήσουν το δικό της επάγγελμα, αφού όπως δήλωσε, «Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’αυτά. Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά.»

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X