ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Αποκαλυπτική η Ευριπίδου: Ήθελα να παραιτηθώ από το πρώτο επεισόδιο

Τι λέει για το «κόψιμο» του DanSing και των καλλιστείων

Toν τελευταίο χρόνο μέτρησε τις αντοχές της και τώρα επαναφορτίζει. Ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να δοθεί με το ίδιο πάθος στις νέες προκλήσεις που έρχονται. Παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα, γυναίκα. Μάς μιλά γι'άυτήν την κούρσα και για πρώτη φορά μάς εξομολογείται όλα αυτά που την απογοήτευσαν αλλά και την έκαναν να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Εισηγήθηκε να βρεθούμε στην ''έδρα'' της, τη Λεμεσό. Χαλαρή, χαμογελαστή και ευδιάθετη φαίνεται ιδιαίτερα ξεκούραστη και αποφασισμένη για νέα σχέδια. Ξεκινάμε την κουβέντα μας και χωρίς κανένα ταμπού ή κόλλημα, επιτρέπει στο μαγνητόφωνο να απορροφήσει τις λέξεις της.

Ο δυναμισμός της και ο πρακτικός τρόπος με τον οποίο βλέπει τη ζωή ήταν αυτά που την οδήγησαν να τολμήσει να ανταποκριθεί σε πολλούς ρόλους ταυτόχρονα.

Σε πετυχαίνω σε καλή στιγμή;

Ναι, διανύω μια πολύ δημιουργική φάση από πλευράς ιδεών και σχεδιασμών αλλά και με πολύ ενθουσιασμό και παιχνίδι με την κόρη μου και την οικογένεια γενικότερα... Δυστυχώς, όμως, ταυτόχρονα συγκλονισμένη και απογοητευμένη γι’ αυτά που αντικρίζουμε εδώ και μέρες στην αγαπημένη μας Ελλάδα. Βλέποντας τόσες οικογένειες να ξεκληρίζονται, τόσες ιστορίες κόλασης να ξετυλίγονται μπροστά μου, τρομάζω και πονάω μέσα μου.

Ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά από μια δύσκολη χρονιά;

Αυτή τη στιγμή κυριεύομαι από αποφασιστικότητα. Νιώθω ταυτόχρονα τυχερή που μπορώ να παίρνω οτιδήποτε αντιμετώπισα ως μια ευκαιρία για να δυναμώσω περισσότερο και να μάθω ακόμα καλύτερα τους ανθρώπους.

Βγήκες αλώβητη, λαβωμένη ή πιο δυνατή και αποφασισμένη;

Δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες ούτε η γκρίνια. Αναμφίβολα βγήκα πολύ πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη για ό,τι έχω στα χέρια μου αλλά και για οτιδήποτε έρχεται μπροστά μου.

***Διαβάστε την συνέχεια στο must.com.cy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X