ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χούφτωσε» σερβιτόρα... η αντίδραση της τον έκανε να το μετανιώσει (vid)

Η νεαρή κοπέλα αντέδρασε άμεσα - Δείτε το βίντεο

Η κίνηση ενός νεαρού άνδρα να απλώσει χέρι σε μια σερβιτόρα σε εστιατόριο της Σαββάνα, στη Τζόρτζια, του γύρισε μπούμερανγκ.

Η 21χρονη Εμέλια Χόλντεν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν κάποιος άγνωστος που περνούσε από δίπλα της τη θώπευσε.

Η νεαρή κοπέλα αντέδρασε άμεσα πιάνοντας τον σάτυρο από το λαιμό και πετώντας τον στο πάτωμα. Στη συνέχεια άρχισε να του φωνάζει, ζητώντας παράλληλα τους συναδέλφους της να καλέσουν την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 30 Ιουνίου και η αστυνομία που έσπευσε στο εστιατόριο προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα αφού πρώτα έλεγξε την κάμερα του καταστήματος όπου είχε καταγραφεί το συμβάν.

 

«Έκανα αυτό που αισθάνθηκα πως ήταν καλύτερο να κάνω. τον πέταξα κάτω και είπα στους συναδέλφους μου να καλέσουν την αστυνομία», ανέφερε η νεαρή κοπέλα στην Daily Mail. «Έμεινε στη φυλακή μέχρι τη Δευτέρα, οπότε κατά τη γνώμη μου, πήρε αυτό που του άξιζε», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα καλώντας όλες τις γυναίκες να πράξουν ό,τι ακριβώς κι αυτή σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

«Αυτό που θέλω είναι οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Έχετε κάθε δικαίωμα να φοράτε ό,τι θέλετε και κάθε δικαίωμα να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας», είπε.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση