ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε γνωστή πρωταγωνίστρια 18+ (Vid)

Την εντόπισαν σε άθλια κατάσταση

Με χειροπέδες κατέληξε η γνωστή πορνοστάρ Τζέσι Τζέιν, καθώς βρέθηκε μεθυσμένη, ξαπλωμένη σε ένα πεζοδρόμιο και έχοντας ουρήσει πάνω της.


Το αποκαλυπτικό φόρεμα Αιγύπτιας ηθοποιού την έβαλε σε μπελάδες (Pics)


Η 38χρονη, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Σίντι Τέιλορ, είχε πάει μαζί με φίλους της να παρακολουθήσει ένα αγώνα ποδοσφαίρου στην Οκλαχόμα. Λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας της και κατόπιν κλήσης για μια γυναίκα που κείτεται αναίσθητη σε πεζοδρόμιο, συνελήφθη. Το περιστατικό έγινε στις αρχές Νοεμβρίου ωστόσο η αστυνομία έδωσε πριν λίγες μέρες το σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα.


Το κορίτσι με τα τατουάζ αναστατώνει το ανδρικό κοινό (pics)


Σε αυτό ακούγεται η Αμερικανίδα να λέει στους αστυνομικούς ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Οι αρχές την ρωτούν αν έχει κάποιον για να τον ενημερώσουν να πάει να την πάρει, ωστόσο αυτή επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Μετά από αρκετά λεπτά που επαναλαμβάνεται αυτός ο διάλογος, η Τζέσι Τζέιν αδυνατεί να δώσει κάποιον τηλεφωνικό αριθμό. Οι αστυνομικοί την ρωτάνε αν έχει χρήματα για ταξί αλλά και πάλι άκρη δεν βγάζουν. "Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν έχω λόγο να το κάνω, δεν έχω λόγο να πω ψέματα" λέει συνεχώς. Κάποια στιγμή οι αρχές αντιλαμβάνονται ότι έχει ουρήσει πάνω της και εν τέλει την συλλαμβάνουν για δημόσια μέθη.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X