ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεγυμνώθηκε για καλό σκοπό γυναικεία ομάδα Ράγκμπι (Pics)

Τρίτο και πιο αποκαλυπτικό γυμνό ημερολόγιο

Πιο αποκαλυπτικό από ποτέ επέλεξαν τα μέλη της γυναικείας ομάδας ράγκμπι Hitchin Ladies Rugby Club να είναι το τρίτο και τελευταίο γυμνό άλμπουμ που έφτιαξαν για το 2019.

«Είναι λυπηρό ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνουμε ένα τέτοιο άλμπουμ αλλά θέλαμε να το λήξουμε όσο ήταν ακόμα στην κορυφή. Επίσης έχουμε εξαντλήσει όλες τις επιθανές επιλογές για φωτογραφίσεις και δεν θα θέλαμε να καταλήξουμε να φωτογραφιζόμαστε απλά κρατώντας μπάλες ράγκμπι» εξήγσηε η 29χρονη οργανωτής του εγχειρήματος Κλέιρ Κρόμπτον.

«Δεν το είχα σκεφτεί από πριν αλλά οι φωτογραφίες είναι οι πιο αποκαλυπτικές που έχουμε τραβήξει γιατί πια έχουμε συνηθίσει να είμαστε γυμνές η μια μπροστά στην άλλη» πρόσθεσε η 29χρονη.

Οι φωτογραφίες για το άλμπουμ του 2019 έχουν τραβηχτεί στο γήπεδο της ομάδας και δείχνει τα μέλη της ομάδας να προπονούνται «όπως τις γέννησε η μητέρα τους».

Η ομάδα κατάφερε με τα άλμπουμ της τα τελευταία χρόνια να συγκεντρώσει περισσότερα από 22.000 ευρώ με τα φετινά κέρδη να προορίζονται για ένα κέντρο προστασίας από τον καρκίνο της μήτρας.

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X