ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός την ώρα πτήσης με γυναίκα που ούρλιαζε «είμαι ο Θεός!» (vid)

Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας, προκαλώντας πανικό - Δείτε βίντεο

Ένα ακόμη περίεργο περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης είδε το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, σε αεροσκάφος που πετούσε από το Σαν Φρανσίσκο στο Άινταχο, μια γυναίκα προκάλεσε χαμό με το ξέσπασμά της και τις φωνές της.

Την ώρα που το αεροσκάφος της SkyWest Airlines βρισκόταν στο αέρα , γυναίκα προσπάθησε, μεταξύ άλλων, να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας, με τους άλλους επιβάτες να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν την ώρα που ούρλιαζε: «Είμαι ο Θεός! Είμαι ο Θεός!».

«Δεν φαινόταν καλά ή φυσιολογική από την αρχή της πτήσης», δήλωσε στο Idaho Statesman επιβάτης που καθόταν στη σειρά των καθισμάτων πίσω από τη γυναίκα. Όπως ανέφερε ο ίδιος, έβαλε ακουστικά και προσπάθησε να μην ασχοληθεί αρχικά με την περίεργη συμπεριφορά την οποία απέδωσε σε κάποιον πιθανό φόβο στα ταξίδια με αεροπλάνο.

Κάποια στιγμή, στα μισά της πτήσης, η γυναίκα πήγε ξαφνικά στην πόρτα του αεροσκάφους στο μπροστινό μέρος. «Σηκώθηκε από τη θέση της, άρχισε να ουρλιάζει, έτρεξε προς την πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει», σημείωσε ένας άλλος επιβάτης. «Ο πιλότος μας κάλεσε να τη σταματήσουμε και να μην την αφήσουμε να ανοίξει την πόρτα».

Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό, χωρίς να δώσει πάντως το όνομα της γυναίκας στη δημοσιότητα.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X