ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρία πράγματα που κάνουν τα ζώδια να περνούν ωραία!

Όχι μόνο με το ταίρι σου, αλλά και με τους φίλους

Ζώδια και τι τους αρέσει. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την ίδια άποψη για το τι σημαίνει διασκέδαση με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Όχι μόνο με το ταίρι σου, αλλά και με τους φίλους. Δες λοιπόν τι λέει η αστρολογία, ανάλογα με το ζώδιο, τι αρέσει στον καθένα και πόσο συμπίπτουν οι προτιμήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ
• Κλασικά, ένας αγώνας ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πυγμαχίας, κατς είναι η απόλαυση του Κριού. Ιδίως αν συμμετέχει κι εκείνος. Αν είναι απλός θεατής και τον συνοδεύεις, κάθισε κάπως μακριά του, μη σε πάρει καμιά αδέσποτη χειρονομία ενθουσιασμού…

• Μια βόλτα στο Λούνα Παρκ είναι επίσης καλή ιδέα. Όχι βέβαια για να ανεβεί στα καρουζέλ και στη ρόδα. Ονόματα όπως «ρωσικά βουνά» και «σφυρί» σου λένε κάτι; Παθαίνεις ίλιγγο μόνο που τα βλέπεις, αλλά ο Κριός θα κάνει ευχαρίστως 3-4 γύρους.

• Οι αγώνες αυτοκινήτων και μηχανών σε χωματόδρομο είναι ένα αγαπημένο live θέαμα. Ιδίως αν περνάνε τόσο κοντά στους θεατές, που κοντεύουν να πέσουν επάνω τους. Αλλά έτσι ανεβαίνει η αδρεναλίνη!

ΤΑΥΡΟΣ
• Για ένα Ταύρο, δεν νοείται διασκέδαση που να μην περιλαμβάνει ένα καλό γεύμα σε κάποιο χρονικό σημείο της –δεν έχει σημασία ποιο. Αντίθετα, αν το φαγητό δεν είναι πετυχημένο, πάει στράφι όλη η έξοδος.

• Η περιποίηση και ο καλλωπισμός σε ένα spa (μασάζ, σάουνες και τέτοια) θα του χαρίσει έντονη αισθησιακή απόλαυση. Ο Ταύρος ζει μέσα από την ηδονή των αισθήσεων και η αφή είναι για εκείνον το Νο 2, μετά τη γεύση…

• Επειδή λατρεύει την παράδοση, είναι ικανός να διασκεδάσει ακόμα και σε ένα μουσείο. Και επειδή αγαπά τη γη, η επίσκεψη σε μια έκθεση με είδη κήπου θα τον ευχαριστήσει… μάλλον περισσότερο απ΄ ό,τι εσένα.

Η συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X