ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Twitter τρολάρει τη σύζυγο του Τσίπρα

Οι χρήστες του Twitter τρόλαραν τη σύζυγο του πρωθυπουργού

Μετά από μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τους χρήστες του Twitter να μην μπορούν να μείνουν σιωπηλοί.

Η συνέντευξή της έχει ξαφνιάσει καθώς πρόκειται για μια σπάνια δημόσια "παρέμβαση" της συντρόφου του Πρωθυπουργού, όχι μόνο επειδή είναι η πρώτη φορά που μιλάει αλλά και επειδή δεν συνηθίζεται να μιλούν στα ελληνικά ΜΜΕ οι σύζυγοι των πρωθυπουργών. Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί όχι ως σύζυγος του Πρωθυπουργού αλλά ως πολίτης.

Στη συνέντευξή της αναφέρε: «Η Ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής» και τόνισε: «Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον Σύριζα που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους». Συνέχισε, «Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου». Αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και τονίζει: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;».«Δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα» είπε.

Το περιέχομενο της συνέντευξης που έδωσε η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε τους χρήστες του Twitter να αρχίσουν τα τρολαρίσματα με τις απόψεις που η ίδια εκφράζει.

Δείτε μερικά από τα tweets:

- Τα δάκρυα της 5ης Ιουλίου, το περήφανο «όχι» στο δημοψήφισμα και το «δεν είπε ψέματα» για τον Αλέξη Τσίπρα έχουν προκαλέσει ποίκιλλα σχόλια στο Twitter, με το hashtag #Λαικη_αγωνιστρια να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends.

- Τη γυναικα του ψευτη πως να τη λεμε; Ψευτρου η ψευταρου; Να μας πει η ''καθηγητρια'',η αληθινη και οχι η ψευτοκαθηγητρια! #Λαικη_αγωνιστρια

- #Λαικη_αγωνιστρια που ζει πλουσιοπαροχα, στέλνει τα παιδιά σε ιδιωτικό με τα λεφτά των δανειστών και την φορολογία του Ελληνικού λαού!
Βρείτε ποια είναι και κερδίστε πλούσια δώρα και κουπόνι για συσσίτιο

- Η αγαπημένη Μπέτυ βγήκε να πουλήσει ξαναζεσταμένο σανό για τον Αλέξη μας που δεν μπορεί να πουλήσει κανένας πλέον από την κυβέρνηση! #Λαικη_αγωνιστρια

- Κάθε 5η του Ιούλη τρέμει το προγούλι #Λαικη_αγωνιστρια

- Μην ξεχάσεις να πεις για τις 17 ώρες που διαπραγματευόμουν.
Πες κάτι και για τη λίμπιντο... Τουλάχιστον να μη χάσω την 11η θέση στους πιο σέξυ ηγέτες.#Λαικη_αγωνιστρια pic.twitter.com/oRq6gxMXAM-

- "Δεν πρόδωσε, δεν ειπε ψέμματα..."
Δε ρωτήσαμε πως είναι στη σχέση σας κουκλίτσα μου... #Λαικη_αγωνιστρια

- Η συνέντευξη Περιστέρας διαβάζεται και με φωνή Μποφίλιου #Λαικη_αγωνιστρια

- εγώ κλαίω από τον Μαϊο του 2012 που σας πίστευε ο λαός #Λαικη_αγωνιστρια

- Ξημερώνοντας 5 του Ιούλη στο Τσιπρέικο#Λαικη_αγωνιστρια

  • Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν είπε ψέμματα... Αγαπάει το λαό, το τρέξιμο στην Ουάσιγκτον και τα ιδιωτικά αεροσκάφη... #Λαικη_αγωνιστρια

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X